Νεα ονομασια για την σειρα Atom απο την Intel με καλύτερες επιδόσεις

0
110

Η Intel πρόκειται να παρουσιάσει την επόμενη γενιά επεξεργαστών Atom για κινητά και tablets με την επωνυμία Atom Χ3, Χ5 και Χ7 με αυτήν την ονομασία ουσιαστικά θα ευθυγραμμίσει τους Atom με τους επεξεργαστές Core i3, i5 και i7.

Ξεκινώντας με την επόμενη γενιά επεξεργαστών Atom η οποία θα προσφέρεται σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις τους Intel Atom Χ3, Χ5 και Χ7.

Intel Atom επεξεργαστής X3 παρέχει βασικές λειτουργίες, αλλά ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης σε tablet και smartphone με την σφραγγίδα της Intel.

Intel Atom επεξεργαστής X5 έχει περισσότερες δυνατότητες και χαρακτηριστικά για τους καταναλωτές που αναζητούν μια καλύτερη εμπειρία χρήσης

και η ναυαρχίδα της Intel Atom επεξεργαστής X7 παρέχει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και δυνατοτήτων από την οικογένεια Atom.

Με αυτή την απλοποιημένη δομή, επιλέγοντας ένα tablet θα είναι πολύ πιο εύκολο από τον χρήστη να εντοπίσει το tablet σε σχέση με το επίπεδο της απόδοσης και της εμπειρίας που επιθυμεί.

Σύμφωνα με την Intel, η σειρά επεξεργαστών Atom σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση σε tablets, phablets, smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

Μια συνέντευξη τύπου έχει προγραμματιστεί στο Mobile World Conference την επόμενη εβδομάδα και πρόκειται να ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα, αλλά προς το παρόν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η επόμενη γενιά (Cherry Trail) επεξεργαστών θα έχει παρεμφερή ονομασία, μαζί με τις πλατφόρμες με ενσωματωμένο μόντεμ LTE για smartphones.

 Atom x3, x5, x7 branding for next-gen Intel mobile processors

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here