Γιατί να αγοράσετε το iPad Pro;

0
237
ipad pro

Το iPad Pro είναι μεγαλύτερο, με φανταστική 12.9 ιντσών Retina οθόνη.

Επίσης είναι πανίσχυρο με επιδόσεις desktop χάρη στον A9X επεξεργαστή του. Για πρώτη φορά την ύπαρξη ενός stylus και συγκεκριμένα του Apple Pencil που θα δώσει νέα πνοή στην δημιουργία καθώς και την δυνατότητα προσάρτησης πολύ λειτουργικών πληκτρολόγιων.

Σίγουρα το εν λόγω tablet δεν είναι για αυτούς που ψάχνουν φορητότητα – κάτι που προσφέρει το iPad Mini ή μια γενικότερη ισορροπία σε όλα που προσφέρει το iPad Air.

Retina Οθόνη

To iPad Pro έχει μια Retina οθόνη με 264 ppi όπως και το iPad Air αλλά σε αντίθεση με τις 9.7 ίντσες και 2048×1536 pixels, έρχεται με μια 12.9-ιντσών διαγώνιο οθόνης και 2732×2048 pixels.

Με άλλα λόγια η οθόνη του είναι όσο μια και μισή οθόνη του iPad Air κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Αν θέλετε λοιπόν έναν μεγαλύτερο καμβά για να δουλέψετε και αν σας εντυπωσιάζει η ιδέα ενός split view όπου σε κάθε πλευρά θα έχετε σχεδόν από ένα iPad Air σίγουρα θα πρέπει να το σκεφτείτε.

Να τονίσουμε πως το εν λόγω iPad είναι πιο κοντά στο MacBook σε μέγεθος οθόνης και έτσι μπορείτε να σκεφτείτε τι εργασίες μπορείτε να κάνετε σε μια τέτοια οθόνη.

Επεξεργαστής

Ο A8X του iPad Air 2 είναι πανίσχυρος χωρίς να είμαστε υπερβολικοί. Έτσι λοιπόν ο Apple A9X του iPad Pro, κάνει το εν λόγω tablet ένα πραγματικό τέρας επιδόσεων.

Ο A9X έπρεπε εν μέρη να είναι τόσο ισχυρός έτσι ώστε να μπορεί να διαχειριστεί τα παραπάνω pixels αλλά και να μπορεί να εξεργαστεί 4Κ streams και 3D μοντέλα. Φυσικά και στον χώρο του gaming διαπρέπει και με τεράστια άνεση από οποιοδήποτε άλλο tablet της αγοράς.

Αν λοιπόν για την δουλειά ή την διασκέδαση σας οι επιδόσεις του iPad Air δεν σας ικανοποιoύσαν τότε το iPad Pro είναι για εσάς.

Apple Pencil

Πολλά stylus έχουν δημιουργηθεί για το iPad εδώ και χρόνια αλλά κανένα δεν κατάφερε να προσφέρει μεγάλη ακρίβεια στην πίεση και στην ευαισθησία μέσω Bluetooth. Το Apple Pencil έρχεται να τα αλλάξει όλα αυτά μιας και η απόκριση του και η μηδαμινή σχεδόν καθυστέρηση του είναι πρωτοφανείς.

Χάρη στους διπλούς αισθητήρες στην οθόνη του iPad Pro αλλά και των τεχνολογιών που ενσωματώνει το Apple Pencil η εμπειρία που προσφέρετε στον χρήστη είναι μοναδική αφήνοντας πίσω ακόμη και εταιρείες όπως η Wacom.

Αν θέλατε πάντα να χρησιμοποιήσετε για την δουλειά σας ένα stylus σε συνδυασμό με το iPad αλλά δεν μπορούσατε να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας ικανοποιητικά τότε το iPad Pro είναι για εσάς.

Εφαρμογές

Η μεγαλύτερη οθόνη του iPad Pro σημαίνει ακόμη πιο ισχυρές εφαρμογές. Οι προγραμματιστές σύντομα θα εκμεταλλευτούν σίγουρα τα περισσότερα pixels αλλά και την ισχύ του νέου tablet της Apple και τα αποτελέσματα αναμένονται εντυπωσιακά.

Αν θέλετε λοιπόν επαγγελματικές εφαρμογές με άριστη χρηστικότητα τότε το iPad Pro είναι για εσάς.

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι λοιπόν το iPad Pro είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό tablet από κάθε άποψη – Στην παραπάνω λίστα δεν συμπεριλάβαμε καν την αναπαραγωγή περιεχομένου που και εκεί διαπρέπει με άνεση.

Σίγουρα είναι ιδανικό για επαγγελματίες του χώρου μιας και θα αποτελέσει ένα μοναδικό εργαλείο για την παραγωγικότητα τους.

Αν δεν είστε επαγγελματίας θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό που δεν σας προσφέρει ένα iPad Air και που θα το βρείτε στο iPad Pro διαφορετικά η επιλογή του πρώτου ίσως είναι καταλληλότερη και πιο οικονομική λύση για εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here